Ontdek Theo-Herbots-Massagetherapeut

"Artsen stoppen medicijnen waarvan ze weinig weten, in lichamen waarvan ze minder weten, voor ziekten waarvan ze helemaal niets weten."

Voltaire

 

Citaat

Een natuurlijke benadering van genezing IK  doe het op deze manier

Ik ben een fulltime Massagetherapeut in Tienen en omgeving. Ik bied een holistische benadering van medicijnen en geloof met heel mijn hart in de kracht van het lichaam om te genezen via een alternatieve en natuurlijke weg

Verjongen met Theo-Herbots-Massagetherapeut

 

Uw start naar een betere gezondheid

Holistische geneeskunde is de kunst en wetenschap van genezing die de geest, het lichaam en de ziel aanpakt. Als ervaren Massagetherapeut in Tienen integreer ik een reeks therapieën om ziekten te voorkomen en te behandelen en een optimale gezondheid te bevorderen

 

.

 • Over mij

 •  

 • Mijn achtergrond

 • Ik ben sinds 2000 een professioneel/professionele Massagetherapeut. Ik ben een gepassioneerde genezer met een alternatieve benadering en ik wil mijn patiënten helpen om op een zo efficiënt mogelijke manier een breed scala aan fysieke, emotionele en spirituele veranderingen door te maken.

  Mijn behandelingen zijn specifiek afgestemd op de behoeften van elke patiënt om er zeker van te zijn dat hij of zij de aanpak krijgt die voor hem of haar het beste werkt. Keer op keer zie ik weer de ongelooflijke genezende kracht van mijn behandelingen.

 •  

 • Neem contact met me op voor meer informatiee.

Theo-Herbots

Massage-therapeut

Wie ik ben en wat ik doe

Mijn verhaal

Ik ben sinds 2000 een bekwame Massagetherapeut, na een carrièreswitch die volgde na mijn eigen schrik over mijn gezondheid. Als onderdeel van mijn praktijk en filosofie streef ik ernaar mijn patiënten zowel iets te leren als te genezen, zodat ze beter en gezonder gaan leven.

Mijn aanpak bestaat uit een combinatie van zowel oosterse als westerse methoden. Als u een positieve, energieke en zorgzame Massagetherapeut nodig heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen om te ontdekken hoe ik u kan helpen met herstellen en revitaliseren

ls

MIJN MISSIE

 • Mijn missie

 • Genezingsdiensten

 • Mijn missie is om de wereld van de geneeskunde op te schudden, één patiënt tegelijk. Door een verscheidenheid aan alternatieve behandelingen en benaderingen ontgrendel ik het potentieel van zelfgenezing bij elke patiënt. Soms resulteert dit zelfs al in verbeteringen vanaf de allereerste sessie. Vertrouw op mijn handen en vertrouw op uw vermogen om te genezen en sta uzelf toe u beter te voelen dan u ooit voor mogelijk had gehouden. Neem contact met me op voor meer informatie.

 • Mijn doel

 • Betere behandelingen

 • Ik wil dat patiënten actief betrokken zijn bij hun eigen genezing. Ik wil dat ze begrijpen hoe krachtig hun geest en lichaam werkelijk zijn, en hoe elk orgaan en symptoom deel uitmaken van een groter systeem. Het genezen van chronische en hardnekkige aandoeningen vereist een bepaald niveau van gevoeligheid, dat ik heb aangescherpt om koppige problemen met zachte methoden te behandelen. Neem contact op voor meer informatie.