Theo-Herbots Shiatsu en Hollistische Massage

Een natuurlijke manier om te genezen

Ik ben een ervaren Massagetherapeut in Tienen en geloof in een holistische benadering van genezing. Met mijn behandelingen streef ik ernaar patiënten op zichzelf af te stemmen en welzijn te bevorderen om de geest, het lichaam en de ziel gezond te houden.

 

Wie ik ben en wat ik doe

 

Mijn Reis

Ik ben een toegewijde beoefenaar van holistische geneeskunde sinds 2000. Ik houd ervan om patiënten in staat te stellen hun lichaam te begrijpen en de zachte kracht van de helende kunsten te ontdekken.

 

Als gerenommeerde Massagetherapeut geniet ik ervan om de kloof tussen holistische en westerse geneeskunde te overbruggen en tegelijkertijd een veilige en verzorgende sfeer te bieden waarin patiënten kunnen genezen.

 

Ik zoek altijd naar nieuwe behandelingen en therapieën die ik in mijn praktijk kan integreren en ben van mening dat voortdurend leren belangrijk is voor een goede Massagetherapeut.

Mijn missie

 

Genezingsdiensten

Mijn missie is om de wereld van de geneeskunde op te schudden, één patiënt tegelijk.

 

Door een verscheidenheid aan alternatieve behandelingen en benaderingen ontgrendel ik het potentieel van zelfgenezing bij elke patiënt.

 

Soms resulteert dit zelfs al in verbeteringen vanaf de allereerste sessie. Vertrouw op mijn handen en vertrouw op uw vermogen om te genezen en sta uzelf toe u beter te voelen dan u ooit voor mogelijk had gehouden.

 

Neem contact met me op voor meer informatie.

Mijn doel

 

Betere behandelingen

Ik wil dat patiënten actief betrokken zijn bij hun eigen genezing. Ik wil dat ze begrijpen hoe krachtig hun geest en lichaam werkelijk zijn, en hoe elk orgaan en symptoom deel uitmaken van een groter systeem. Het genezen van chronische en hardnekkige aandoeningen vereist een bepaald niveau van gevoeligheid, dat ik heb aangescherpt om koppige problemen met zachte methoden te behandelen. Neem contact op voor meer informatie.